Ben jij een flitsmeister fan? Dan is dit vast iets voor jou!

15.07.2024

Flitsmeister blijft zichzelf opnieuw uitvinden met hun nieuwste innovatie, de Flitsmeister DASH. Dit geavanceerde apparaat is ontworpen om automobilisten te waarschuwen voor flitsers, trajectcontroles, files, en gevaarlijke verkeerssituaties. Voor wie boetes wil vermijden en veilig op de weg wil blijven (en geef toe, wie wil dit nu niet ;) ), is dit wellicht de beste investering die je kunt doen.

Wat is er nu nieuw aan de Flitsmeister Dash?

De Flitsmeister DASH volgt de populaire ONE en TWO modellen op en biedt enkele indrukwekkende verbeteringen. Het eerste wat opvalt aan de DASH is het ronde aanraakscherm, dat naadloos aangeeft waar de flitsers en trajectcontroles zich bevinden. Het scherm toont ook de huidige snelheid en de maximumsnelheid, zodat je altijd goed op de hoogte bent van je rijgedrag.

De knoppen van het apparaat zijn handig aan de zijkant geplaatst, en dankzij de ingebouwde e-sim is het niet langer nodig om je smartphone te koppelen voor internetverbinding. Dit maakt het gebruik nog eenvoudiger en efficiënter.

Belangrijke kenmerken van de Flitsmeister DASH

Het nieuwe ronde scherm biedt een duidelijk en gebruiksvriendelijk overzicht van alle relevante informatie, zoals flitsers, trajectcontroles, en snelheden.

Met de ingebouwde e-sim kun je verbinding maken met het internet zonder je smartphone, weg met die onhandige connecties. 

De krachtige speakers zorgen ervoor dat je geen enkele waarschuwing mist, zelfs niet wanneer je luidkeels aan het meezingen bent met Shakira * Le-do-lo-le-lo-le *.

Met een hoogte van ongeveer 10 cm is de DASH groot genoeg om duidelijk zichtbaar te zijn, maar klein genoeg om niet storend te zijn op je dashboard.

Het apparaat wordt opgeladen via een USB-C houder die je eenvoudig op je dashboard kunt plaatsen.

Prijs & beschikbaarheid

De Flitsmeister DASH is al verkrijgbaar voor een prijs van slechts 150 euro. Voor het gebruik van de uitgebreide functies heb je wel een abonnement van 10 euro per maand nodig, waarmee je overal in Europa toegang hebt tot internet, updates en tijdsregistratie. De eerste exemplaren worden in juli verwacht, dus snel zijn is de boodschap!

Waarom kiezen voor de Flitsmeister Dash

De nieuwe Flitsmeister DASH biedt niet alleen verbeterde functionaliteit ten opzichte van zijn voorgangers, maar ook een reeks nieuwe functies die je rijervaring veiliger en aangenamer maken. Met de mogelijkheid om flitsers en trajectcontroles te detecteren, verkeerssituaties te monitoren, en real-time snelheidsinformatie te verstrekken, is de DASH een onmisbare tool voor elke automobilist.

De combinatie van geavanceerde technologie, gebruiksgemak, en een strak ontwerp maakt de DASH tot een waardevolle aanvulling op je voertuig. Bovendien, met de optie om het apparaat te gebruiken zonder afhankelijk te zijn van je smartphone, biedt het een niveau van flexibiliteit en onafhankelijkheid dat voordien ongekend was.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een manier om veilig en zonder zorgen te rijden, dan is de Flitsmeister DASH de perfecte keuze. Het apparaat biedt niet alleen uitgebreide waarschuwingen voor flitsers en gevaarlijke situaties, maar zorgt er ook voor dat je altijd op de hoogte bent van je snelheid en de verkeersomstandigheden. Met een betaalbare prijs en de mogelijkheid om overal in Europa verbonden te blijven, is de Flitsmeister DASH een investering die zichzelf snel terugbetaalt.